KUNSTWERK VAN ROTTERDAM OP MAAT

schilderij van rotterdam op maat afscheidscadeau of trouwcadeau

Laat een persoonlijk kunstwerk van je favoriete stad maken voor in je huis of kantoor! Ook origineel om zakelijk als (afscheids-)cadeau of relatiegeschenk te geven. Lees hier over Govart's aanpak bij maatwerk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

poster rotterdam skyline aan de muur schilderij

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 1: Jouw wens

Allereerst bespreken we samen hoe het werk er uit zou moeten zien. Welke gebouwen, bruggen en andere bouwwerken zie je bijvoorbeeld graag terug in het werk? Of is er juist een bepaalde plek in de stad die veel voor jou of jouw bedrijf betekent? 

Ter ondersteuning kun je foto’s van de stad/plekken sturen die jou inspireren. Zo krijg ik een goed beeld van de wensen.

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 2: Formaat, Techniek, Materiaal & Prijs

Nu ik een goed beeld heb gekregen van jouw blik op de stad, bekijken we samen welk formaat hier het beste bij past. Voor skylines zijn bijvoorbeeld liggende formaten mooi. Van een opzichzelfstaand gebouw of monument kan een staand formaat juist goed uitpakken. Daarnaast hangt de grootte van het werk ook af van de plek waar deze komt te hangen. 

Er zijn twee mogelijkheden voor de uitvoering van het werk: een met digitaal tekenscherm gemaakte tekening of een analoog schilderij met acrylverf op doek. Beide technieken hebben zo hun voordelen. Wil je een werk met veel detail en strakke vormen en lijnen, dan leent een digitaal gemaakt kunstwerk zich hier goed voor. Spreken de authenticiteit van de textuur van verf en losse kwaststreken je aan, dan is een origineel schilderij de beste keuze.

Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor het materiaal van het kunstwerk. Dit kan op hoogwaardig aquarelpapier of canvas. Daarnaast is het mogelijk om het werk kant-en-klaar in te laten lijsten. Zelf een lijst laten maken kan natuurlijk ook.

Nu in grote lijnen het beeld, het formaat en het materiaal bekend zijn, kan ik een inschatting maken van de kosten.

Als we tot een akkoord zijn gekomen over de prijs, ga ik aan de slag!

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 3: Schetsontwerp

Aan de hand van jouw besproken wensen maak ik een schetsontwerp. De schets stuur ik per e-mail toe en bespreken we per mail of telefoon. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we door naar de volgende stap: de uitwerking.

Schilderij van Rotterdam op maat laten maken voor in huis of kantoor

Stap 4: Uitwerking

Nu we alles op een rijtje hebben, ga ik aan de slag om er iets moois van te maken. Houd rekening met een tijdbestek van drie a vier weken, voordat het kunstwerk goed en wel klaar is. 

Als je het leuk vindt, houd ik je op de hoogte van het proces door tussendoor afbeeldingen te sturen.

schilderij in opdracht van rotterdam

Stap 5: Onthulling!

En dan is het tijd voor de onthulling van jouw unieke kunstwerk!

In overleg kan het werk opgehaald of gebracht worden. Ik vind het altijd erg leuk om een foto te ontvangen van de plek waar het werk is komen te hangen!

 

Geïnteresseerd in een persoonlijk kunstwerk van je favoriete stad op maat of heb je misschien nog vragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

poster rotterdam skyline aan de muur schilderij

Selectie van opdrachtgevers:

Schilderij van Rotterdam op maat

Bekijk hieronder de collectie van in opdracht gemaakte werken:

Govert van der Heijden Rotterdamse kunstenaar

"Het grootstedelijke, continu veranderende en on-Nederlandse karakter van Rotterdam maakt dat er geen andere stad is die ik zo graag teken en schilder."

Meer over Govart

"Persoonlijke benadering en prachtig maatwerk!"

Lees meer reviews op de Review pagina

art print van Rotterdam skyline

Ingelijste art print poster van Rotterdam skyline toekomst

  • Hoge kwaliteit Art Prints
  • Op maat gemaakte lijst
  • Gratis thuisbezorgd

cadeaubon poster van rotterdam

Geef een poster van Rotterdam naar keuze cadeau met:

De cadeaubon

Tekening Rotterdam Skyline kopen

© 2015 - 2022 Art of Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel