kunstwerk van Rotterdam op canvas en poster

Formaten & Materialen

Hier vind je een overzicht van de verkrijgbare formaten en materialen in de webshop. Zit het formaat en/of materiaal dat je zoekt er niet bij? Neem even contact op voor de mogelijkheden.

poster rotterdam skyline aan de muur schilderij

Formaten

Liggend:

20 cm x 40 cm

30 cm x 60 cm 

40 cm x 80 cm 

50 cm x 100 cm 

Staand:

30 cm x 42 cm

50 cm x 70 cm


 

Poster van Rotterdam van boven op fine art papier geprint

Wat is Giclée?

Giclées worden geprint met grootformaat inkjetprinters, rasterloos, haarscherp en met 12 verschillende kleuren. Met deze 12-kleurenprinters wordt het grootst mogelijke kleurenspectrum, maar ook het dieptste zwart bereikt en komen de werken maximaal tot hun recht. Door de toepassing van deze printkoptechnologie wordt de inkthoeveelheid en frequentie zeer nauwkeurig gedoseerd. Dit maakt in combinatie met UV- en waterbestendige archival pigment-inkten dat een print Giclée mag worden genoemd. 


Fine art print

Ik laat al mijn reproducties maken bij een in kunstreproducties gespecialiseerde drukkerij. Het werk wordt geprint met een hoogwaardige 12 kleuren inktjetprinter op 285 g/m² Museo aquarelpapier. Dit is één van de meest luxe en hoogwaardige papiersoorten voor een artistieke uitstraling. De inkt en het papier zijn zeer duurzaam en zullen niet verbleken als gevolg van zonlicht en zijn minstens 70 jaar kleurvast. Vanwege de duurzaamheid en het feit dat de prints haarscherp zijn, wordt deze techniek veel toegepast bij kunstwerken die bestemd zijn voor galleries en musea.

  • luxe perkamentachtige uitstraling
  • 12 kleurenprint (giclée)
  • UV-bestendige pigment-inkten

Giclee print op hoge kwaliteit fine art papier

Zeer gedetailleerde reproducties

Zeer gedetailleerde giclée print op 285 grams hoge kwaliteit aquarelpapier.


Art print + Lijst

Wanneer je kiest voor inlijsten, wordt de fine art print verlijmd op 1mm polystyreen. Dit zorgt ervoor dat het papier niet gaat bobbelen en is extra stevig. De print wordt voorzien van een natuurwitte passe-partout en ingelijst in een op maat gemaakte zwarte houten lijst (profielbreedte 20 mm, profielhoogte 25 mm). De lijst is een wissellijst met 2mm float glas. Aan de achterkant wordt een u-profiel geplaatst, waarmee je het werk eenvoudig aan de wand kunt hangen.

  • kant-en-klaar om op te hangen
  • strakke en luxe uitstraling
  • leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk   

Rotterdam kunst print ingelijst als cadeau

Rotterdam poster ingelijst in wissellijst op elk formaat

Ingelijste werken worden voorzien voorzien van natuurwitte passe-partouts waardoor het werk nog beter tot zijn recht komt.


Canvas

Het canvas heeft een fijne structuur en is helder wit. Echt wit omdat zwart-witbeelden met een neutrale achtergrond hierop het mooist tot hun recht komen. De dikte van het doek is 340 grams en het zuurvrije materiaal bestaat uit een mix van polyester en katoen en heeft een gelijkmatige structuur zonder storende pitten of weeffouten.

Een giclée op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparante matte vernis. Het voordeel van het vernissen is dat de zwarte en grijze tinten heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen UV-licht, kras-bestendiger wordt en schoongemaakt kan worden als er stof of vliegenpoep op komt. 

De houten spieramen zijn voorzien van vingerlassen (oersterk) en zijn opgebouwd uit meerdere delen vurenhout welke kops/tegendraads verlijmd zijn zodat ze niet krom kunnen trekken onder spanning en veranderende omgevingstemperaturen. 

Skyline van Rotterdam op canvas geprint voor aan de muur

 


Canvas + Lijst

Het canvas wordt voorzien van een zwart houten baklijst van 1 cm breed en 3,5 cm dik. De zijkant van het canvas wordt zwart gemaakt zodat deze optisch wegvalt in de lijst. Het werk lijkt hierdoor als het ware te zweven in de lijst.

Skyline van Rotterdam op canvas geprint met lijst voor aan de muur

 

poster rotterdam skyline aan de muur schilderij


 

Quote

"Persoonlijke benadering en uiteindelijk prachtig maatwerk! "

Cadeaubon

cadeaubon poster van rotterdam

Geef een poster van Rotterdam naar keuze cadeau met een Cadeaubon!

Museumkwaliteit

  • Hoge kwaliteit giclée prints
  • Op maat gemaakte lijst
  • Gratis thuisbezorgd

Schilderij Rotterdam op maat foto

Over Govart

Govert van der Heijden Rotterdamse kunstenaar

Het grootstedelijke, continu veranderende en on-Nederlandse karakter van Rotterdam maakt dat er geen andere stad is die ik zo graag teken en schilder.

Klanten

poster rotterdam skyline in opdracht

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Art of Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel