REVIEWS

Berichten van klanten die eerder bij Art of Rotterdam een poster hebben besteld of een kunstwerk hebben laten maken.

 

poster van Rotterdam kopen

 

Jacqueline (30-11-2021)

Ter gelegenheid van de trouwerij van onze zoon en schoondochter waren we op zoek naar een origineel cadeau voor aan de muur in hun net opgeknapte huis. We waren blij dat we op de site van Govert terecht kwamen en  werden daar aangenaam verast door alle mooie tekeningen/schilderijen die hij van onze geliefde stad gemaakt heeft. Nadat we elkaar telefonisch gesproken hadden, had ik meteen het gevoel dat Govert precies wist wat ik bedoelde met het personaliseren van het trouwcadeau…. Rotterdam als uitgangspunt maar dan verweven met alle plekken die voor het bruidspaar belangrijk zijn. Naast de plekjes in Rotterdam wist Govert ook hun toekomstige huis (in Schiedam) en de plekken die zij samen bezochten in Londen te blenden in de skyline van Rotterdam…. Echt súper mooi geworden!!!!. 
Ze zijn er ontzettend blij mee, Dank je Govert voor het resultaat maar ook voor je persoonlijke aandacht!  

 

poster van Rotterdam kopen

Ellen (29-11-2021)

Wat ben ik blij met de mooie ingelijste poster van Hotel New York die ik bij jullie heb besteld. Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt. Een stukje van 'thuis'/ de stad waar ik geboren ben in mijn eigen huis in Eindhoven.

 

poster van Rotterdam kopen

Lucas (28-11-2021)

Heel blij met de mooie gedetailleerde tekening van Rotterdam. Goede service van Govert!

 

poster van Rotterdam kopen

Max (08-07-2021)

Hartelijk dank voor de snelle service! Binnen 2 dagen was het pakket geleverd en een onwijs mooi schilderij! Ik ben Zeer tevreden.

 

poster van Rotterdam kopen

Niels (06-07-2021)

Met dank aan Govert een (uit de Rotterdamse haven) vertrekkende collega een prachtig afscheidscadeau kunnen geven. Aan de bestelde ‘poster’ met havenkranen werd een mooi logo toegevoegd van onze firma. Maatwerk, kwaliteit en een prachtig product. Derhalve een absolute aanrader om bij speciale aangelegenheden een cadeau van govart te overwegen. Overigens ook zonder een speciale aangelegenheid het overwegen waard!

 

poster van Rotterdam kopen

Tim (31-01-2021)

Heel blij met mijn kunstwerk van Rotterdam! Alle verwachtingen die je ervan hebt worden meer dan waargemaakt als het aan de muur hangt. Als je twijfelt zeker doen mooier dan dit gaat Rotterdam niet worden op t doek ;)

 

poster van Rotterdam kopen

Marit (30-01-2021)

Prachtig kunstwerk van De Kuip besteld als cadeau voor mijn vriend. Er was wat gedoe met de levering: pakketje zou bezorgd zijn volgens de bezorgdienst maar daar was helemaal geen sprake van. Meteen contact opnemen met Govert van Art of Rotterdam en hij ging er direct achteraan, ook al lag het aan de bezorgdienst. Een dag later was het pakketje toch nog terecht. Erg blij met de klantgerichte service van Art of Rotterdam! En mijn Feyenoord minnende vriend is ontzettend blij met dit prachtige kunstwerk.

 

Skyline Rotterdam poster

Tamara (30-01-2021)

Goede service en op tijd geleverd in een van de drukste tijden van het jaar!
Ontzettend blij mee1

 

poster van Rotterdam kopen

Carla (10-12-2020)

Supersnelle service in een heel drukke periode. Het cadeau dat wij bestelden voor een collega werd snel geregeld, zelfs het kaartje dat we achterop wilden was geen probleem. Snelle antwoorden per mail, topservice!

 

poster van Rotterdam kopen

Sabrina (19-11-2020)

Wederom weer zeer tevreden met de service, een prachtig kunstwerk op tijd ontvangen! Heel knap gemaakt en een vriendelijke communicatie.

 

poster van Rotterdam kopen

Margaret (09-11-2020)

2 prachtige kunstwerken van de Kuip die op een mooi plekje in ons huis hangen . Snel en in goede orde ontvangen 👍🏻

 

Skyline Rotterdam poster

Max (24-05-2020)

Beautiful works, super-fast response time, and great customer service. When I emailed regarding a potential 2 working day delivery for one of the framed print pieces, I got a call back within 5 min to discuss the possibilities.

 

poster van Rotterdam kopen

Emilie (15-03-2020)

Great print and my boyfriend loved it. Super fast delivery and response time when I emailed regarding a query. Highly recommended!! :)

 

poster van Rotterdam kopen

Jan (09-10-2019)

In contact gekomen met Govart om een tekening te maken van het ouderlijk huis van een bruidegom. Was een groot succes en zorgde voor de juiste reactie bij een cadeau. Zeker aan te raden!

 

poster van Rotterdam kopen

Stijn (29-09-2019)

In mijn zoektocht naar een passend Rotterdams afstudeercadeau, heb ik in een fijn overleg met Govert inmiddels een prachtig schilderij kunnen ontvangen! Govert is erg fijn in zijn communicatie en denkt goed mee over de wensen die ik had, heel erg bedankt :)

 

poster van Rotterdam kopen

Jessica (28-09-2019)

Supersnelle en vriendelijke reactie van Govert. Lastminute bestelling was nog mogelijk en precies volgens wens afgeleverd. Heel goede ervaring en natuurlijk prachtige ontwerpen! :D

 

poster van Rotterdam kopen

Esther (26-09-2019)

Een skyline waarop zoveel mogelijk kenmerkende gebouwen van Rotterdam te zien zijn, kon in eerste instantie niet vinden. Toen ik contact had opgenomen met Govert heb ik mijn wensen aan hem doorgegeven. Hij luistert goed naar de klant, aanvullingen en aanpassingen zijn geen probleem. En hij denkt goed mee en niet alleen qua ontwerp, maar ook met de uitvoering (stijl, canvas, papiersoort, acryplaat etc.). De communicatie verliep prettig. Aanrader!

 

poster van Rotterdam kopen

Mischa (19-09-2019)

Ik zocht een originele tekening of schilderij van Rotterdam om in ons nieuwe appartement op te hangen. Toen ik het werk van Govert zag, was ik direct verkocht. Ik vroeg Govert nog een kleine detail op een tekening aan te passen, wat heel snel en met veel aandacht is gedaan. Zeer fijne communicatie en aandacht voor detail. Ben zeer blij met het resultaat en zal zeker snel terugkomen voor meer Rotterdamse kunst. Topper!

 

poster van Rotterdam kopen

Roderick (18-09-2019)

Een prachtige schets van ons huis gekregen! Nogmaals ontzettend bedankt. 
 

poster van Rotterdam kopen

Karin (12-12-2018)

Wat zijn we blij met het eindresultaat! We kregen dit cadeau van vrienden voor onze bruiloft. We hebben gekozen voor 3 persoonlijke Rotterdamse elementen die centraal stonden die dag. Het contact met Govert liep erg soepel, telefonisch en per mail. Al snel zijn we tot een eerste schets gekomen. De eerste schets was gelijk goed. Govert denkt mee qua kleurgebruik en afwerking van de tekening. Aanrader!

 

poster van Rotterdam kopen

David (05-12-2018)

Mooie snelle service. Persoonlijke benadering en uiteindelijk prachtig maatwerk! Hij denkt echt met je mee en levert prachtig werk af. Ga hem zeker onthouden voor een mooi en origineel cadeau.

 

poster van Rotterdam kopen

Barry (05-12-2018)

Voor het jubileum van mijn aandeelhouder heb ik een schilderij laten maken met als achtergrond de skyline van Rotterdam. Het eind resultaat was prachtig, een mooi cadeau welke ondertussen een prachtige plaats heeft gevonden op hun kantoor.

 

poster van Rotterdam kopen

Joni (28-05-2018)

Inmiddels al zo'n jaar geleden gekocht en ook in Amsterdam blijft de poster heel mooi

 

Skyline Rotterdam poster

Ramona (19-04-2018)

Voor de kantoorruimte van bekenden in Italië zochten wij een mooie versiering als geschenk. Wij vonden dit bij Govert, versturen naar Italië verliep rimpelloos waardoor een prachtig stukje Rotterdam nu de blikvanger van de ruimte is!

 

poster van Rotterdam kopen

Klaas (19-04-2018)

Netjes en snel geleverd, hij heeft een mooie plek aan de wand gekregen in ons nieuwe huis!

 

Skyline Rotterdam poster

Sabrina (19-04-2018)

Wij hebben voor de kapitein van ons nieuwste schip de CMA CGM Antoine de Saint Exupéry een prachtig aandenken besteld. De druk zag er mooi uit en hij kwam ruim op tijd binnen. Een waanzinnig kado! :)

 

Skyline Rotterdam poster

Laura (17-01-2018)

Ik was op zoek naar een leuk, uniek,origineel, bijzonder en mooi Rotterdams kado, en heb dat gevonden bij “artofrotterdam”
Na een fijn contact gehad te hebben met Govert en hij heeft goed meegedacht , hebben we een pentekening ontvangen die de verbazing ver te boven gaat!! 
Bedankt nogmaals!

 

poster van Rotterdam kopen

HP Kuppens namens Fracht FWO BV (13-12-2017)

Fracht FWO BV heeft Govart gevraagd om een specifiek stuk te maken i.v.m. pensionering van een medewerker. Ondanks de door onszelf veroorzaakte tijdsdruk is er een perfect stukje werk geleverd, helemaal naar onze wensen. Wij weten zeker dat dit stuk een ereplaats gaat krijgen!

 

poster van Rotterdam kopen

Elwin (31-08-2017)

Certus Groep heeft Govart gevraagd om een schilderij te maken van haar kantoor, het Witte Huis in Rotterdam. We zijn zeer te spreken over de wijze waarop Govert van der Heijden onze wensen heeft vertaald in zijn passie. Het prachtige eindresultaat heeft inmiddels een mooie plek gekregen in onze kantoor.

 

poster van Rotterdam kopen

Agathe (03-07-2017)

Voor het afscheid van een collega hebben we het werk "Blaak" gekocht. Govert reageerde super snel en de print was keurig op tijd. Maar het belangrijkste: het ziet er super uit! Wat een gave kunst. 
Govert, bedankt!

 

Skyline Rotterdam poster

Marielle (11-04-2017)

Govert gebeld inzake een afscheidscadeau voor een van onze collega's, of hij binnen 2 dagen de print met het Shell terrein voor mij klaar kon leggen. Govert heeft zijn uiterste best gedaan en er zelfs voor gezorgd dat ik de print na werktijd op kon halen. Zowel de kwaliteit van de print als de service is voor mij een reden om standaard aan het werk van Govert te denken als ik zoekende ben naar een cadeau.

 

poster van Rotterdam kopen

Nienke (16-03-2017)

Hoi Govert, 
Bedankt voor de goede service (snelle reactie op vragen en snelle levering). We zijn heel blij met Rotterdam Birdseye. Je blijft er naar kijken en elke keer zie je weer iets nieuws. De lijst is ook erg mooi! 
Het heeft een mooi plekje gekregen in ons huis! 
Groetjes Nienke

 

poster van Rotterdam kopen

Sylvia (22-02-2017)

Hi Govert,
Bedankt voor de super service! 
Ondanks dat ik wat aan de late kant was om een bestelling op tijd in huis te hebben, is het uiteindelijk helemaal goed gekomen door jouw inzet en hulp! 
M'n broer denkt nu iedere dag eventjes aan mij zodra hij de mooie tekening van Rotterdam vanaf Kop van Zuid ziet hangen! 
Nogmaals dank en wie weet tot een volgende aankoop!
Groetjes,
Sylvia

 

Skyline Rotterdam poster

Margot (16-12-2016)

Iedere dag worden we wakker met een stukje Rotterdamse skyline! Dat is wel zo prettig in Amsterdam ;) We zijn heel blij met 'Birdseye' en fijn dat de levering zo snel was!

 

poster van Rotterdam kopen

Ronald (11-12-2016)

Ha die Govert,
Je fine art print heeft veel indruk gemaakt op mijn collega. Hij is er super blij mee en heeft hem een prominente plaats in zijn woonkamer gegegeven. Hij heeft de print heel mooi uitgelicht, waardoor hij nog meer "spreekt". Echt helemaal top!
Groet, Ronald.

 

poster van Rotterdam kopen

Saskia (05-12-2016)

Dag Govert,
Zicht op de skyline van Rotterdam aan mijn broertje kado gegeven. 
Als echte Rotterdammer is hij zeer verguld met dit verfijnde werk.
Ondertussen hangt het kado op zijn kantoor in Antwerpen! 
Fijn om de kunstenaar achter het werk uitgebreid gesproken hebben. Dat geeft een extra dimensie.
Groeten van Bas-Jan en Saskia

 

poster van Rotterdam kopen

René (04-12-2016)

Ha Govert,
ik wil je bedanken voor het originele werk wat je voor mij hebt gemaakt. Je bent een kunstenaar in hart en nieren :) :D

 

Skyline Rotterdam poster

Ed & Carla (04-12-2016)

Hallo Govert,
Wij willen je laten weten dat we nog elke dag blij zijn met de aankoop van jouw werk "Rotterdam gezien vanaf Zuid". De mix van oud en nieuw Rotterdam maakt het voor ons extra aantrekkelijk.
Bedankt voor de mooie inlijsting en de snelle afwikkeling.
We mochten het werk bij jou in Blijdorp afhalen en dat hebben wij als heel prettig ervaren.
Nogmaals bedankt, groetjes van Ed&Carla Werner

 

poster van Rotterdam kopen

Frank (19-08-2016)

Zodra ik lees of hoor van nieuwe dingen die er in z'n carriere gebeuren, ben ik stiekem altijd een beetje trots. Geen idee waar dit vandaan komt. Ik ben niet diegene geweest die hem ontdekt heeft of hem z'n eerste schetsboek cadeau heeft gedaan, maar ik heb wel een originele aan de muur hangen. Ook na de volgende verhuizing gaat die zeker weer een mooie muur krijgen om aan te hangen.

 

Skyline Rotterdam poster

Dick (13-08-2016)

Dankzij Govert heb ik een prachtig getekend overzicht van Rotterdam aan de muur hangen. Speels maar toch herkenbaar zijn alle interessante torens en bruggen die Rotterdam rijk is te herkennen. Stiekem blijft het leuk om te ontdekken welke details te vinden zijn. Aanrader!

 

poster van Rotterdam kopen

Albert (11-08-2016)

Voor mijn werk als gezagvoerder op een commercieel vliegtuig woon ik al jaren in het buitenland. Toch heb ik me al die tijd Rotterdammer gevoeld. Ik wilde iets aan de muur dat mij kon helpen herinneren waar ik vandaan kom. Om deze reden heb ik enkele jaren geleden een doek besteld bij Govert. Het hangt in mijn woonkamer waar ik het een prominent plekje heb gegeven.
Het was erg mooi om tussentijdse updates te ontvangen en het schilderij te zien ´groeien´.
Ik ken hem en zijn werk al jaren en ben erg tevreden met zijn werk. Zo tevreden dat ik laatst nog een doek heb besteld.

Govert van der Heijden Rotterdamse kunstenaar

"Het grootstedelijke, continu veranderende en on-Nederlandse karakter van Rotterdam maakt dat er geen andere stad is die ik zo graag teken en schilder."

Meer over Govart

"Persoonlijke benadering en prachtig maatwerk!"

Lees meer reviews op de Review pagina

art print van Rotterdam skyline

Ingelijste art print poster van Rotterdam skyline toekomst

  • Hoge kwaliteit Art Prints
  • Op maat gemaakte lijst
  • Gratis thuisbezorgd

cadeaubon poster van rotterdam

Geef een poster van Rotterdam naar keuze cadeau met:

De cadeaubon

Tekening Rotterdam Skyline kopen

© 2015 - 2023 Art of Rotterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel